Do strony glównej Forum Roztocze Online
forum.roztocze.net

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat
R E K L A M A

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowe sklepy...
Autor Wiadomość
mceurytos 
Expert

Wysłany: 2010-07-27, 11:32   

darekk8010, ani Ahold ani Plus się nie wycofali, a zostali przejęci odpowiednio przez Carrefour'a i Jeronimo Martins Dystrybucja, a sprzedaż sklepu przy ul. Dzieci Zamojszczyzny została nakazana przez UOKiK jako warunek przejęcia Ahold'a.

Jarek 
Stały bywalec

Wysłany: 2010-07-27, 11:53   

piotrekr79 napisał/a:
z tego co ja wiem gdyż moja żona tam robi to ten carrefour ma być do końca roku ponieważ kończą się im wakacje podatkowe a otworzyć ma się real

i zapewne tak będzie,wcześniej toto nazywało się"Champion",w Lublinie przy Andersa ta sama obsługa po zmianie nazwy,to samo miejsce,ten sam asortyment.

darekk8010 
Bywalec

Wysłany: 2010-07-27, 13:18   

aha ,wiec kto przejmuje carrefoura teraz real, a potem reala przejmie ktos inny np.tesco, itd.ale nadal nie wiem nic na temat tych biedronek szczegolnie ineresuje mnie ta na karolowce.

piotrekr79 

Imię: Piotras
Wysłany: 2010-07-29, 19:56   

z miesiąc temu mówili mi pracownicy castorama że będą mieli gdzie po bułki latać bo właśnie ma po sąsiedzku jakaś biedroneczka stanąć i może dlatego jest tam nawożona ziemia i gróz ale na 100% nie wiem co tam ma być

soft 
Bywalec

Wysłany: 2010-07-29, 21:02   

Moim zdaniem Bideronek już wystarczy w Zamościu.
W tamtym miejscu powstanie kościół, aby wszyscy wierni z wybudowanego po przeciwnej stronie ulicy bloku mieli blisko.

reznor 
Stały bywalec

Wysłany: 2010-07-29, 21:27   

soft napisał/a:
Moim zdaniem Bideronek już wystarczy w Zamościu.
W tamtym miejscu powstanie kościół, aby wszyscy wierni z wybudowanego po przeciwnej stronie ulicy bloku mieli blisko.

moim zdaniem to kościołów też już wystarczy,może by wreszcie jakiś meczet postawili :D

soft 
Bywalec

Wysłany: 2010-07-29, 23:42   

reznor napisał/a:
moim zdaniem to kościołów też już wystarczy,może by wreszcie jakiś meczet postawili :D

No chciałem troszkę zatrolować ... a tu taka odpowiedź... :564:

darekk8010 
Bywalec

Wysłany: 2010-07-30, 09:31   

soft , a to naprawde dobre :razz: przydal by sie tam kosciol ale biedronka bardziej bo chyba wiesz jak marnie jest na karolowce ze sklepami.

eRCe 

Wysłany: 2010-08-15, 15:31   

darekk8010 napisał/a:
przydal by sie tam kosciol ale biedronka bardziej bo chyba wiesz jak marnie jest na karolowce ze sklepami.

No nie przesadzaj. Kto będzie chodził do tej Biedronki? Chyba faktycznie pracownicy Castoramy, albo Ci co będą chcieli kupić coś spożywczego przy okazji wizyty w Castoramie. Już tam była Hypernowva i nie wypaliła, bo klientów brakowało. Dla mieszkańców okolicznych domostw w zupełności wystarcza ogromny PSS na dołku, zaraz po sąsiedzku drugi PSS dla mieszkańców Śląskiej, dalej w kierunku Szczebrzeszyna Delikatesy Centrum przy światłach i mały sklepik przy ulicy prowadzącej do Złomu u Kota.

A macie jakieś info na temat otwarcia Twierdzy? Jak z terminami? Roboty idą ostro do przodu. Wiem, że niedługo na sporym odcinku będzie przebudowywana ulica Kilińskiego.

Poza tym po sąsiedzku z PKS-em przy Sadowej miał powstać Lidl. Działkę wysprzątali, ale dalej nic się nie dzieje.

I jeszcze na Koniec... Ja czekam aż w Zamościu powstanie Tesco. To moim zdaniem najporządniejszy z marketów na polskim rynku i co najważniejsze otwarty jest 24h/dobę. Póki co w Zamościu nie ma nocnego sklepu, w którym można zrobić porządne zakupy jak Cię nocny głód dopadnie.

eRCe

elehe 
Mieszkaniec forum

Wysłany: 2010-08-15, 15:37   

eRCe napisał/a:
nie ma nocnego sklepu, w którym można zrobić porządne zakupy jak Cię nocny głód dopadnie.

jeny, po co żreć po nocach? toż to niezdrowe. w nocy się śpi a nie je.

dziki_osiol 
Expert

Imię: Piotr
Wysłany: 2010-08-15, 15:51   

eRCe napisał/a:
tam była Hypernowva i nie wypaliła, bo klientów brakowało

Serio brakowało? Czy też nie było tak, że Ahold się z Polski wyniósł i zamknął wszystkie Hipernove w kraju?

elehe 
Mieszkaniec forum

Wysłany: 2010-08-15, 16:14   

dziki_osiol napisał/a:
Serio brakowało? Czy też nie było tak, że A

w między czasie kerfura otworzyli przecież co hipernowie na dobre nie wyszło a i wcześniej nie było tego co teraz jest w kerfurze.

moniszka 
Bywalec

Imię: Monika
Wysłany: 2010-08-15, 21:29   

eRCe,
ty pewnie nie z Karolówki jesteś skoro piszesz co piszesz. To, ze prawdopodobnie ty się do tamtejszej "Bideronki"nie wybrałbys, nie oznacza, ze jej tam nie powinno być.

kamil4862 
Bywalec

Wysłany: 2010-08-15, 21:45   

[quote="eRCe"]
darekk8010 napisał/a:
Póki co w Zamościu nie ma nocnego sklepu, w którym można zrobić porządne zakupy jak Cię nocny głód dopadnie.

eRCe

A jest :) Na wyszyńskiego dość niedawno otwarty. Może aż takich "porządnych" zakupów nie zrobisz, ale z wyborem czegoś do jedzenia czy picia problemu nie będziesz miał. Chce jeszcze podkreślić, że obsługa jest po prostu rewelacja jak dla mnie ;)

eRCe 

Wysłany: 2010-08-15, 22:05   

Gdzie na Wyszyńskiego?

Odpowiedz do tematu